+45 42201241
kaare@kj-byg.dk
Vores medarbejder er ved at lægge nyt tag

Nyt tag til dit hus: Kvalitet og holdbarhed til en god pris

Står du med et hus eller en bolig som trænger til et nyt tag?

Det kan både virke dyrt og uoverskueligt at skulle i gang med at renovere eller udskifte taget. Der findes et hav af forskellige tagtyper, såsom ståltag, eternittag, tegltag, tagpap og meget mere.

Heldigvis er du landet på den rette side – Vi kan hjælpe med at vejlede dig om de korrekte tagtyper og montere det perfekte tag til dit hus og dine behov. Vi tilbyder både at montere et nyt tag samt renovering af dit eksisterende tag. Tagrenovering er ofte langt billigere, da vi kan benytte meget af den eksisterende opbygning, hvilket jo er fordelagtigt hvis du ikke ønsker at taget skal koste en formue.

Du kan beregne en pris på et nyt tag, i vores prisberegner nederst på siden.

Fordele ved eternittag

Et eternittag er kendt for at være en særdeles holdbar tagbelægning, samtidig med at det er en af de mere økonomiske tagtyper på markedet. Det er også et miljøvenligt valg, da det kan genanvendes efter endt levetid. Materialet er vedligeholdesfrit og du skal derfor ikke sætte større beløb af til vedligeholdelse af taget. Det er det foretrukne valg til langt de fleste parcelhuse. Monteringen er lettere og hurtigere end ved f.eks tegl og derfor er monteringsprisen også langt billigere.

 • Meget holdbart og lang levetid
 • Økonomisk valg af tagtype
 • Miljøvenligt materiale, da det kan genanvendes efter endt levetid
 • Minimal vedligeholdelse
 • Lettere og hurtigere montering end ved f.eks. tegltag, hvilket gør monteringsprisen billigere
Fordele ved et nyt eternittag
Ståltag monteres

Fordele ved ståltag

Der er en række fordele ved at vælge et ståltag frem for andre tagtyper. Det økonomiske er det åbenlyse, da det er langt billigere og lettere at håndtere. Dertil kræver det ikke meget vedligeholdelse og holder i op til 40 år. Dette er dog mindre end ved f.eks eternittag.

 • Kan monteres ovenpå eksisterende undertag
 • Lav vedligeholdelse
 • Billigt materiale
 • Kan leveres i alle farver
 • Ligner næsten tegltag
 • Vejer meget lidt og nemme at montere

Ulemperne ved ståltag er at det først og fremmest kan høres. Når det regner vil du kunne høre det i boligen, særligt hvis huset ikke er isoleret godt. Holdbarheden er god, men lidt mindre end ved andre tagtyper. Dertil kan farven falme en smule med årene, sammenlignet med andre tagtyper. 

Fordele ved at vælge tegl til dit nye tag

Tegl er den klassiske tagtype og langt hen ad vejen også den bedste og dyreste. Det er både flot og ekstremt holdbart at få et tag bygget med tegl. Tegl kræver dog en stor taghældning og et meget veludført undertag.

Fordelene er mange, men værd at nævne er at holdbarheden er i top og det er yderst vedligeholdesfrit. Modsat andre tagtyper skal du heller ikke rense dit tag for mos og alger i nær samme omfang. Det skyldes simpelthen er vand og fugt tørrer langt hurtigere på den her tagtype og disse organismer har derfor meget dårlige betingelser. Hvor ståltag falmer i farven med tiden, er det ikke tilfældet på samme måde med tegl. Det bliver naturligvis ældre med årene, men det falmer langt mindre og mere naturligt. Derfor vil dit nye tag kunne stå pænt i mange år frem. 

Tag bygges med flotte tegl

Pris på et nyt tag

Prisen på dit nye tag afhænger af mange faktorer, også flere end vi kan beregne på her på hjemmesiden. Denne beregning er dog en god indikator for hvor vi ligger henne af. Det endelige tilbud får du efter vores håndværker har været ude og inspicere opgaven ved et gratis tagtjek.

Vi drøfter de forskellige løsninger med dig og vejleder dig til at tage den korrekte beslutning. Nogle gange kan det vise sig at blive billigere end vist i beregneren og nogle gange vil der være yderligere tiltag som skal laves, hvilket vil gøre taget en smule dyrere.

Alt dette bliver vi meget klogere på når vi har besigtiget opgaven.  Vores besigtigelse og tilbud er naturligvis altid uforpligtende. 

Indtast størrelse og type i beregneren og få et estimat i dag. Ring gerne til os efterfølgende for besigtigelse af opgaven eller mere information 😊

Beregn prisen

Type
Skal der laves en ny underliggende konstruktion?
Skal det gamle tag bortskaffes og er der asbest?
Kvadratmeter
Beregn estimat

Vi dækker hele Sjælland når vi bygger tag

Vi dækker hele Sjælland

Du har sikkert set vores biler mange steder på Sjælland og vi dækker faktisk hele Sjælland. Vores base er i Ølstykke ved Frederikssund, men vores lager ligger i Holte. De fleste af de tage vi bygger er faktisk i Nordsjælland, nærmere betegnet Holte, Hørsholm, Lyngby og Hellerup. Men vi også gerne til de sydlige regioner af Sjælland.

Vi glæder os til at hjælpe med dit nye tag, din tagfod eller amindelig tagdækning – Så tøv ikke med at tage kontakt. Vi er på telefonen 😊

Ring på 42 20 12 41

Spørgsmål og svar

Hvordan ved jeg hvilken type tag jeg skal vælge?

Du kan forsøge at læse om de forskellige typer her på siden. Men ellers er det jo os som er eksperter. Derfor drøfter vi gerne mulighederne med dig og finder den type der passer til dit behov og dit budget.

Hvor lang tid tager det at skifte et tag?

Det afhænger af størrelsen og kompleksiteten af taget samt hvilket materiale, der skal anvendes. Vi vil gerne se på din opgave og give et nøjagtigt estimat på tidsplanen for at skifte dit tag.

De fleste tage på almindelige parcelhuse, tager dog ikke mere end 1 uge at udskifte.

Er det nødvendigt at fjerne det gamle tag, før det nye lægges?

Det kommer an på hvilken tagtype du ønsker. Vi synes jo altid at det er bedst at fjerne det gamle tag først. Men hvis du har asbest i det gamle tag kan det blive dyrt. Derfor vælger mange blot at få lagt et nyt tag udover det gamle. Her er ståltag et oplagt valg, da det ikke vejer så meget og det derfor oftest vil kunne bæres med den eksisterende konstruktion. Det vil efterfølgende kræve at dine tagrender også justeres til at passe med den nye højde på taget.