+45 42201241
kaare@kj-byg.dk
håndværker som arbejder

Din lokale håndværker

Vi er en dansk håndværker virksomhed, der er baseret i på Sjælland og kommer ud af den lokale håndværker virksomhed: Jakobsen Entreprise fra Ballerup. Vi er stolte af at være en lokal håndværker fra Ballerup, som dækker det meste af Sjælland. Faktisk er de fleste af vores opgaver i Nordsjælland.
Vores virksomhed er grundlagt af Kaare Jakobsen, som efterhånden har mange års erfaring inden for byggeri og renovering.

Håndværker som dækker hele Nordsjælland

Vi leverer en bred vifte af tjenester til boligejere og selvom vi startede i Ballerup, udfører vi nu lokale opgaver i hele Nordsjælland. I 2022 var de fleste af vores håndværker opgaver i Holte og Hørsholm og vi har derfor et lokalt værksted i området til opbevaring af maskiner og materialer. Vores ekspertise omfatter alt fra små reparationer og vedligeholdelse til større byggeprojekter og renoveringer. Uanset om du har brug for hjælp til en mindre opgave eller et større projekt, er vi klar til at hjælpe.


Kaare startede virksomheden på egen hånd og alenemand i virksomheden, men efterhånden er vi en håndfuld håndværkere på alle vores projekter. Virksomheden er en rivende udvikling og vi tror særligt at det er på grund af vores åbenhed og ærlige dialog fra start til slut.

Hos os møder du ikke en sælger ved første henvendelse, du får direkte kontakt til Kaare, altså ejeren. Det er også Kaare som er din kontaktperson hvad angår forløbet og dit byggetilbud. Den her personlige service og dialog hører vi skaber tryghed fra vores tidligere kunder, det er noget der gør at vi får rigtig mange anbefalinger.

Personlig service af Kaare fra KJ BYG

Kvalitetshåndværk


Udover at levere en god service, med kunden i fokus, så leverer vi også håndværk i høj kvalitet. Vi har håndværkere, som har ekspertise inden for deres respektive områder. Vi har en stærk fokus på kvaliteten af vores arbejde og går aldrig på kompromis med vores høje standarder. Vi anvender kun materialer af høj kvalitet og vores håndværkere er udannede på de danske tekniske skoler inden for byggeri og renovering. Vi er stolte af vores arbejde og stræber altid efter at levere det bedste resultat til vores kunder. Vi har en stor faglig stolthed.

Vores ydelser

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for byggeri og renovering til boligejere. Vores ydelser inkluderer:
– Ny indkørsel
– Ny terrasse
– Nybyggeri og tilbygninger
– Renovering af køkken og badeværelse
– Tagarbejde eller helt nyt tag
– Tømrerarbejde
– Nye gulve
Vi er specialiserede inden for renovering af ældre huse og kan hjælpe med at genoplive dine gamle trægulve eller give dit køkken og badeværelse et helt nyt look.
Vi har udført flere totalentrepriser, hvor resultatet faktisk er stort set som et helt nyt hus, men kun til en brøkdel af prisen.

Hos os får du den bedste pris

Det er enkelt og nemt at få et tilbud på en opgave. Du kan blot kontakte os på telefon eller via vores hjemmeside.
Det er helt gratis og uforpligtende at få et tilbud og hos os kan du være sikker på at få den bedste pris ift kvalitet. Vi har nemlig sikret en række rabataftaler med vigtige samarbejdspartnere. Dertil sparer vi en del udgifter til ansatte ved at du har den direkte kontakt med ejeren og ikke en sælger eller kundeservicemedarbejder.