+45 42201241
kaare@kj-byg.dk
Viser at der bliver forberedt til en ny indkørsel

Få lagt ny indkørsel professionelt

Hvis du går med tanker om at få lagt en ny indkørsel, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder professionel lægning af fliser i indkørsler til gode priser. Du kan læse mere om vores arbejde, vores belægninger og beregne en pris på en ny indkørsel nedenfor.

Vi står naturligvis altid til rådighed på mail eller telefon hvis du har nogle spørgsmål vedrørende en ny indkørsel. 

Ring direkte til indehaver, Kaare, på telefon 42 20 12 41

En ny indkørsel med betonfliser

En ny indkørsel med betonfliser er den mest foretrukne løsning blandt vores kunder. Det skyldes, at det er en af de billigere indkørsler, da der udelukkende skal være et stabilt og jævnt underlag af stabilgrus. Samtidig giver det et fantastisk ensartet resultat. Hos os kan du vælge mellem forskellige farver og størrelser på betonfliserne, så du kan få en ny indkørsel, der passer perfekt til din stil og smag.

De typiske farver er:

  • Lys grå
  • Grå
  • Mørk grå
  • Sort

Vi sørger altid for et flot finish rundt om indkørslen, baseret på dit ønske. Det mest normale er at vi afslutter med granitskærver eller perlesten for at skabe en naturlig og flot overgang mellem indkørsel og haven / huset. 

Viser fliser som er ved at blive lagt i en indkørsel

Få lavet en indkørsel med natursten eller keramiske fliser

Hvis du ønsker en mere unik og eksklusiv indkørsel, så tilbyder vi også lægning af natursten, keramiske fliser og mange andre belægninger. Disse belægninger kræver dog en mere omfattende forberedelse af underlaget end blot at lægge grus, der skal blandt andet skal støbes et betonunderlag. Det er derfor en dyrere og mere tidskrævende proces. Men hvis du er villig til at investere i en smuk og holdbar indkørsel, så kan vi skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine ønsker.

Vi leverer disse løsninger på hele Sjælland.

Uanset hvilken flisebelægning du vælger, kan vi garantere et professionelt og holdbart resultat. Kontakt os i dag eller beregn en estimeret pris længere nede på siden. 

Pris på en ny indkørsel

Der er mange ting at tage højde for, når vi skal finde prisen på din nye indkørsel. Belægningen er naturligvis det åbenlyse. men der er også andre faktorer, der spiller ind, såsom størrelsen på indkørslen ( kvadratmeter ), valg af afslutning, og mængden af stabilgrus, der er nødvendig for at skabe et stabilt underlag.

Vi tilbyder en nem og hurtig beregning af prisen på din nye indkørsel. Alt du behøver at gøre er at angive størrelsen på din indkørsel, valg af fliser og eventuelle ekstra tilvalg. Vores prisberegner vil så give dig en estimeret pris på din nye indkørsel.

Men husk at dette er en estimeret pris, baseret på gennemsnittet af vores tidligere opgaver. Ingen indkørsler er ens, ingen opgaver er ens og derfor kan vi ikke give en fast pris før vi har taget et kig og en snak om projektet 😊

Beregn prisen

Belægning
Skal der laves et stabilt underlag?
Skal der bortskaffes jord?
Kvadratmeter
Beregn estimat

Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at bygge en indkørsel?

Det kommer en på mange ting som størrelse, underlag, fald mv. Men som oftest klarer vi opgaven på en uges tid.

Kan man lægge fliser direkte ovenpå jorden, uden at lave underlag?

Svaret er nej! Det er ikke en holdbar løsning og det vil vi på ingen måde kunne stå inde for. Vi ønsker at levere det perfekte resultat.

Kan man selv lave sin indkørsel?

Ja, det kan du som udgangspunkt godt. Men det bliver nok sjældent lige så godt som at overlade det til en professionel. Du bør finde en god guide før du går i gang, eller endnu bedre: Lade en professionel om det.

Dækker i også Fyn?

Vi har ikke selv en afdeling på Fyn, men du kan forsøge at kontakte os alligevel. Vi har samarbejdende entreprenører i hele landet.