+45 42201241
kaare@kj-byg.dk
ny carport udført professionelt

Få en ny carport i høj kvalitet til dit hus

Står du med drømme om en ny carport eller har du en carport som trænger til en kærlig hånd?

I begge fald er du landet det rigtige sted. Vi opbygger carporte fra bunden som er tilpassede til dine ønsker og behov. Vi kender reglerne i forhold til hældning og afstand til skel og kan derfor også hjælpe med din indledende rådgivning og vejledning når din carport skal bygges.

Er din carport blevet utæt, begyndt at rådne eller har den blot brug for et frisk pust kan vi lægge en ny skal på og få den til at fremstå moderne og flot.   

Hvis du ønsker at omdanne din carport til en fuld garage kan vi også hjælpe med at sætte en port i og evt også isolere bygningen. 

Ring og hør mere på 42 20 12 41

En ny carport giver en række muligheder

En ny carport giver ikke kun et flottere udseende til dit hus, men det øger også værdien af din bolig. Derudover beskytter det din bil og andre genstande mod vejrets påvirkninger, såsom sne, regn og sol. En ny carport kan også give dig mere plads til opbevaring og mulighed for at skabe et dejligt frirum. Hos KJ Byg kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Vi kan i forlængelse af carporten bygge et haveskur eller redskabsskur til opbevaring af alle de haveredskaber som man aldrig rigtig ved hvor man skal gøre af det. 

mange muligheder med en ny carport
reparation af carport

Reparation af carport

Det sker ofte på lidt ældre huse at taget er begyndt at være en smule utæt. Tagpap holder oftest 30-50 år. Det vil altså sige at hvis dit hus er fra 70’erne, er det slet ikke unormalt at taget er blevet utæt. Når taget bliver utæt kan de gå råd i den underliggende konstruktion og det er derfor som oftest nødvendigt at lave en helt ny top.

Det koster ikke lige så meget at bygge en ny top, som at bygge en helt ny carport. Vi kan nemlig genbrugte hele opbygningen og montere den nye top ovenpå de eksisterende konstruktioner. 

Færdigbygget eller arkitekttegnet

De fleste carporte som vi bygger, bygges uden arkitekt og blot ud fra dine ønsker. Vi kan dog godt bygge arkitekttegnede carporte ud fra tegninger som din arkitekt evt leverer til os.

Det er også muligt at købe en færdig konfigureret carport i Bauhaus eller andre byggemarkeder, som blot skal bygges. Dette kan vi sagtens hjælpe med, men vi kan ikke tage ansvar for om de evt opfylder lovmæssige krav som f.eks afstand til skel. 

Arkitekt tegner en ny carport

Pris på ny carport

Prisen på din nye carport afhænger først og fremmest af hvor mange kvadratmeter den skal være, hvor høj den skal være og hvilke materialer den skal bygges i. De fleste vælger tagpap da man med denne løsning kan lave et stort set fladt tag. Derfor tager vi også udgangspunkt i denne løsning i vores beregner.

Du kan også vælge at få lavet et ståltag eller andre typer, men har er kravene større til konstruktionen og det kræver derfor en individuel vurdering. Vi kommer gerne ud og kigger på det. 

Prisen i vores prisberegner skal betragtes som et estimat. Det kan både blive billigere og dyrere alt efter de præcise omstændigheder. Tag derfor priserne i beregneren som et forsigtigt estimat.

Den endelige pris kommer i vores tilbud, som vi giver efter at have set på opgaven. Det er gratis og uforpligtende at vi kommer ud og besigtiger samt giver tilbud på etablering af din caport. 

Vi glæder os bare til at hjælpe 😊

Beregn prisen

Type
Skal der laves en ny konstruktion eller bygges på en nuværende?
Skal der lægges fliser eller beton i bunden?
Kvadratmeter
Beregn estimat

Spørgsmål og svar

Hvor mange kvadratmeter på en ny carport være?

Det korte svar er: Lige så meget som bebyggelsesprocenten tillader.

Du skal læse din lokalplan for at finde din bebyggelsesprocent, vær dog opmærksom på at du må bygge 50m2 udover til carporte og andre overdækninger. Dog er der også regler for hvor tæt du må komme på din nabo. Som udgangspunkt er det godt at holde minimum 1 meter til skel. Det sikrer at du kan få en rimelig højde på din nye carport. 

Hvor lang tid tager det at bygge en ny carport?

De fleste carporte er relativ hurtige at bygge. Der er flere faktorer som spiller ind. Skal det bygges i forlængelse af huset, som en slags tilbygning? Skal taget bygges i tagpap eller stål? Skal der være flere rum og skal nogle af disse have isolering?

Ud fra svaret på disse spørgsmål kan vi bedre svare på leveringstiden. De fleste carporte tager mellem 4 og 9 dage at bygge. 

Hvor bred skal en carport være for at have plads til 2 biler?

Vi anbefaler altid som minimum at en dobbelt carport skal være 6 meter bred for at have plads til 2 almindelige biler, men jo bredere jo bedre. 6 Meter bliver en smule klemt og det bedste ville være hvis der er plads til at lave den 7 meter bred.